Τοπικά

Καθαρισμός δημοτικής έκτασηςστην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Μυλαυλάκου

Επιχείρηση καθαρισμού δημοτικής έκτασης η οποία είχε εγκαταλειφθεί τα τελευταία 15 χρόνια, προχώρησαν συνεργεία της Αντιδημαρχίας Πρασίνου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας.

ΜΥΛΑΥΛΑΚΟΣ

Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε σε δημοτική έκταση ενός στρέμματος στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Μυλαυλάκου, πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Σάββα. Η έκταση, τα τελευταία πολλά χρόνια, είχε μετατραπεί σε μπαζότοπο αποτελώντας σημείο ρύπανσης και απειλή για τη δημόσια υγεία.

«Η προσπάθεια για την ανάδειξη της δημοτικής περιουσίας προς όφελος των δημοτών, είναι συνεχής» δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, υπογραμμίζοντας πως η απόδοση της έκτασης στους δημότες αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

«Η δημοτική περιουσία προστατεύεται όταν συντηρείται και κυρίως όταν η ανάδειξή της έχει στο επίκεντρο τον δημότη» τόνισε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης. Ο κ. Κυριακίδης, τόνισε οτι ο καθαρισμός της συγκεκριμένης έκτασης έγινε σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πρασίνου και με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

«Η εικόνα της περιοχής αλλάζει, ο χώρος αποδίδεται στους δημότες και παράλληλα προστατεύουμε την δημόσια υγεία. Δυστυχώς ο χώρος είχε εγκαταλειφθεί. Αυτήν την εικόνα την αλλάζουμε, με τη συνεργασία των δημοτών» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Κατερίνης Γιάννης Μπεϊνάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…