Τοπικά

Ευχές για μια πιο αισιόδοξη χρονιά, στην εκδήλωση κοπής πίτας τού Δ.Σ. Διαβητικών  Πιερίας  

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, την κοπή τής πίτας του πραγματοποίησε το πενταμελές Δ.Σ. τού Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας, στα νέα γραφεία του, στη συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας και Νοσοκομείου, στην Κατερίνη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, δηλαδή η Πρόεδρος Σωτηρία Ουσταμπασίδου, η Αντιπρόεδρος Αναστασία Γιουμίδου, ο Γραμματέας Ανδρέας Κατσιάπης – Γαλανός και η Ταμίας Μαρία Χατζημωισιάδου. Λόγω κωλύματος, απουσίαζε η Μαγδαληνή Γιουμίδου, μέλος τού Δ.Σ.

Η κοπή τής πίτας έγινε χωρίς τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, μελών τού συλλόγου καθώς και άλλων πολιτών λόγω τής συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης όπου απαιτείται η προστασία τής υγείας όλων.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, ευχαρίστησε τη συνδιοίκηση του Δήμου Κατερίνης, τόσο τον Δήμαρχο, Κώστα Κουκοδήμο, όσο και τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, Γιώργο Νταντάμη, για τη φιλοξενία τού Συλλόγου στον συγκεκριμένο χώρο.

Η μεγάλη και γλυκιά πίτα που προσφέρθηκε, ήταν χορηγία τού Βασίλη Α. Τσαουσίδη που διατηρεί Αρτοποιείο επί των οδών 25ης Μαρτίου 108 και Βυζαντίου (γωνία). Τηλέφωνο: 23510 35 174. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσαουσίδης γίνεται χορηγός τού Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας αλλά, ως γνωστόν, τον έχει στηρίξει κατ’ επανάληψη. Γι’ αυτό και η Πρόεδρος εξέφρασε τις ευχαριστίες της και τις ευχαριστίες όλων των διαβητικών τής Πιερίας προς το πρόσωπό του.

Το φλουρί τής πίτας έπεσε στην Πρόεδρο, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, αν και η ίδια ζήτησε να μπει, εκ νέου, σε άλλο κομμάτι τής πίτας, όπως άλλωστε είχε κάνει και άλλη μία φορά κατά το παρελθόν, όταν, πάλι τυχαία, κέρδισε το φλουρί.

Τα μέλη τού Δ.Σ. αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους για μια καλύτερη και πιο αισιόδοξη χρονιά για όλους τούς Διαβητικούς και για όλον τον κόσμο. Ευχήθηκαν επίσης και για το οριστικό τέλος τού κορωνοϊού, ώστε του χρόνου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής πίτας με τη συμμετοχή μελών, φορέων και κόσμου. Τέλος, η Πρόεδρος χάρισε σε καθένα από τα μέλη τού Δ.Σ. και ένα δώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…