Οικονομία / Επιχειρήσεις Πρόσωπα

Ένας πιεριέας επιχειρηματίας για την προεδρία του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρεία του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο  επιχειρηματίας   Κλεόβουλος Θεοτόκης, με καταγωγή από το Αιγίνιο.

Σε σχετική ερώτηση των Δημοσιογράφων Χρήστο Τσαλικίδη και Σταύρο Οραήλογλου, στην εκπομπή «Οι Απέναντι» του ATLAS TV, αποκάλυψε πως ενόψει των εκλογών του επιμελητηρίου θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του.

 «Ο Μιχάλης Ζορμπίδης ο τωρινός πρόεδρος από το 2006, έχει ανακοινώσει πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τις ίδιες σκέψεις με εμάς, μας διορθώνουν όταν κάνουμε λάθη και η προσωπική μου επιθυμία είναι να ηγηθώ της επόμενης ημέρας του επιμελητηρίου», ανέφερε ο κ. Θεοτόκης, σημειώνοντας:  «Για εμένα είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά να αποφασίσουν με ποιο κομμάτι θέλουν να ασχοληθούν. Δεν είναι ωραίο το ίδιο πρόσωπο να ασχολείται για παράδειγμα τόσο με την τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και με τα αθλητικά. Όλοι δεν κάνουν για όλα αν και φυσικά είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή. Όλοι εμείς υπηρετούμε πολλά χρόνια το επιμελητήριο με αγάπη και μεράκι και για εμένα είναι πολύ σημαντικό μετά από τέσσερις θητείες να είμαι ανάμεσα σε συναδέλφους».

Ποιος είναι ο Κλεόβουλος Θεοτόκης

Ο Κλεόβουλος Θεοτόκης γεννήθηκε το 1970 στο Αιγίνιο Πιερίας.  Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη.   Είναι πτυχιούχος Marketing και διοίκησης Marketing του La Jolla University και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Kingston University. Εκλέγεται στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από το 2001 και σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Είναι μέλος της Γεν. Συνέλευσης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Είναι μέλος της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Δείτε την παρουσία του στην εκπομπή από το 16ο λεπτό του βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ταξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Olympia Electronics συμβάλει για το περιβάλλον στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής ευθύνης  “Think Green”  που εφαρμόζει

Νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας ύψους 1,16 δις ευρώ για νεοφυείς και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις