Τοπικά

Επίσκεψη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς της Πιερίας μας είναι πάντοτε σε πρώτο πλάνο, καθώς δίνουμε βάση ως Περιφερειακή Αρχή σε κάθε δράση και έργο που θα είναι προς όφελος των πολιτών».

Το απόγευμα της Τρίτης 08 Φεβρουαρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας  κα Σοφία Μαυρίδου υποδέχθηκε στο γραφείο της το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης.

Στο επίκεντρο της εθιμοτυπικής αυτής συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Αντιπεριφερειάρχη από τους εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης αναφορικά με το πλάνο των πρωτοβουλιών και δράσεών τους με γνώμονα τη βελτιστοποίηση των συνθηκών του επαγγελματικού κλάδου, με γνώμονα την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της δικαιοσύνης εν γένει.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου αρχικά συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε να έχουν μια δημιουργική θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Όπως, μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Μαυρίδου, με αφορμή τη συνάντηση αυτή: «Εύχομαι στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο καλή δύναμη στο έργο του και η θητεία του να ταυτιστεί με την εξέλιξη και την πρόοδο του κλάδου. Είμαστε πάντοτε πρόθυμοι ως Περιφερειακή Αρχή να παρέχουμε τη στήριξή μας και τη συνεργασία μας σε κάθε φορέα και κάθε δράση που στοχεύει στην ανάπτυξη του τόπου μας και των ανθρώπων του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…