Κοινωνία

Η Καίτη Τζιτζικώστα στο γραφείο της Σοφίας Μαυρίδου – Τι συζήτησαν οι δύο  κυρίες

Την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου επισκέφτηκε στο γραφείο της  στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας η Πρόεδρος της Ελληνικής-Εθνικής Επιτροπής UNESCO κα Καίτη Τζιτζικώστα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των δύο κυριών βρέθηκε η Πιερία και η ανάδειξη και προβολή της στον Ευρωπαϊκό χάρτη, πράγμα που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες δράσης και αναπτυξιακού σχεδιασμού για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και για την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε την πρόεδρο κα Τζιτζικώστα για την επίσκεψη και εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση που είχαν. Από την πλευρά της η κα Τζιτζικώστα ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη φιλοξενία και αναγνώρισε πως οι απόψεις και προτάσεις αμφοτέρων κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση.

Όπως δηλώνει και η ίδια η Αντιπεριφερειάρχης, με αφορμή τη συνάντηση αυτή: «Ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υποδεχτώ στο γραφείο μου την Πρόεδρο της Ελληνικής-Εθνικής Επιτροπής UNESCO κα Καίτη Τζιτζικώστα, και να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από την προβολή της Πιερίας μας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Είμαι σίγουρη πως αναμένεται μία πολλά υποσχόμενη και αγαστή συνεργασία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.