Κοινωνία

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα αγωγής υγείας: «Υγιεινή κατά την Έμμηνο Ρύση» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα προαγωγής της υγείας, με τίτλο «Υγιεινή κατά την Έμμηνο Ρύση», θα υλοποιήσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης. Το πρόγραμμα, το οποίο αφορά κυρίως στην ενημέρωση για την ατομική υγιεινή κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, αρχικά απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε μαθήτριες της Α’ τάξης Γυμνασίων.  Σε 2η φάση θα μπορούν να το παρακολουθήσουν και μαθήτριες Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, θα έχει διάρκεια 60′ λεπτών και θα είναι χωρισμένο σε 2 τμήματα, 09:30 – 10:30 π.μ. και 11:00 – 12:00 μ. Ως ημερομηνία έναρξης του προγράμματος για τη συμμετοχή των γυμνασίων ορίζεται η Τρίτη 1η Μαρτίου 2022 και ως ημερομηνία λήξης, η Τετάρτη 30 Μαρτίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης 2351024594 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της (Δευτέρα & Πέμπτη 13:30 – 20:30 και Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 08:30 – 15:30).

Ο αριθμός των εργαστηρίων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες Εργαστηρίων:

Τρίτη 1 Μαρτίου

Τετάρτη 2 Μαρτίου

Παρασκευή 4 Μαρτίου

Τρίτη 8 Μαρτίου

Τετάρτη 9 Μαρτίου

Παρασκευή 11 Μαρτίου

Τρίτη 15 Μαρτίου

Τετάρτη 16 Μαρτίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου

Τρίτη 22 Μαρτίου

Τετάρτη 23 Μαρτίου

Παρασκευή 25 Μαρτίου

Τρίτη 29 Μαρτίου

Τετάρτη 30 Μαρτίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.