Πολιτική

Την Πιερία επισκέπτεται η Ρένα Δούρου

Από την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και με την δημοσίευση των συνεδριακών κειμένων ξεκίνησε η προσυνεδριακή περίοδος για το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πραγματοποιείται στην Αθήνα από 14 έως 17 Απριλίου 2022.

Σχεδόν για τρείς μήνες και σε μια περίοδο όξυνσης των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων και αδιεξόδων που προκαλεί η κυβερνητική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συζητήσουν, θα καταθέσουν απόψεις, ιδέες και προτάσεις, θα επικοινωνήσουν με την κοινωνία και θα συμβάλλουν ώστε το συνέδριο να αναδειχθεί σε κορυφαίο γεγονός όχι μόνο για το κόμμα αλλά και για την κοινωνία. Στην προσπάθεια αυτή και με τον στόχο αυτό συντάσσονται όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πιερία.

Αρχισε ήδη και πραγματοποιείται ένα πλούσιο πρόγραμμα εσωκομματικών συζητήσεων, συζητήσεων με φίλους και ευρύτερα με την κοινωνία της Πιερίας, που θα ολοκληρωθούν αρχές Απριλίου με την εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο.  

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 επισκέφθηκε την Πιερία η Νοτοπούλου Κατερίνη επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού και μαζί με την βουλεύτρια του νομού μας Σκούφα Μπέτυ και κλιμάκιο της ΝΕ περιόδευσε, συνάντησε και συζήτησε με φορείς, με οργανώσεις  και πολίτες για τον Τουρισμό.

Θα ακολουθήσουν μέχρι τις αρχές Μαρτίου δύο ακόμη θεματικές περιοδείες και αντίστοιχες εκδηλώσεις για τον Αγροτικό – Κτηνοτροφικό τομέα και για την Οικονομία σε περιοχές της Πιερίας με την συμμετοχή κεντρικών στελεχών του κόμματος.

Από την Παρασκευή 18 μέχρι την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου επισκέπτεται την Κατερίνη η Ρένα Δούρου με πρόσκληση και οργάνωση της περιοδείας από τις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  στην Κατερίνη και προβλέπεται μια διαδικτυακή εκδήλωση της οργάνωσης μελών της Νότιας Πιερίας στα μέσα του Μαρτίου με θέμα το Εθνικό Πάρκο Ολύμπου και με εισηγητές κεντρικά στελέχη.  

Σε εξέλιξη είναι επίσης και οι επισκέψεις κλιμακίων της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας σε πόλεις και χωριά, σε γειτονιές και σε χώρους εργασίας.

Πρόθεση μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να οικοδομήσουμε την Αριστερά της εποχής μας.

Καλούμε όλους τους Δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Και στη πορεία προς το 3ο Συνέδριο τομή, του ΣΥΡΙΖΑ, να συνδιαμορφώσουμε ένα κόμμα αριστερό, μαζικό, λαϊκό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό που θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και θα δίνει ρεαλιστικές και προοδευτικές απαντήσεις σε όλα τα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να βρεθούμε στις περιοδείες και στις επισκέψεις, να τους ακούσουμε και να μας ακούσουν. Επιζητούμε την συμμετοχή και συμβολή της κοινωνίας στην επεξεργασία των τελικών επιλογών που θα κάνουμε στο συνέδριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Ελληνίδα Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκών (IFLA), στην Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Κεντρική εισηγήτρια στη σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων

Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου: «Ανάγκη αποτελεσματικής προστασίας των εργαζομένων στις ψηψιακές πλατφόρμες» – Τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Γεώργιο Γεωργαντά και εκπροσώπους των αγροτών της Πιερίας. 

Την κατά προτεραιότητα ένταξη περιοχών της Πιερίας στο Ultra – Fast Broadband, ζήτησε ο Φ. Μπαραλιάκος από τον Κ. Πιερρακάκη

Μπ.Σκούφα: Το νομοσχέδιο για τον υποτιθέμενο «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ ανοίγει τον δρόμο για τα γαλάζια «golden boys and girls»