Αγροτικά Νέα

Η Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου στη συνάντηση της «Καπνικής» με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

  Τα θέματα των καπνοπαραγωγών της χώρας συζητήθηκαν  στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό κ. Γεώργιο Γεωργαντά και την Κεντρική Κλαδική Συνεταιριστική Ένωση Καπνού (ΚΑΠΝΙΚΗ)

Στη συζήτηση προτάθηκε η   καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης στους καπνοπαραγωγούς, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και την επίσπευση των σχετικών διαδικασιών.

 Ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα προβεί άμεσα στην έκδοση των απαραίτητων Υπουργικών Αποφάσεων και ότι θα λειτουργήσει σύντομα η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ στην οποία οι καπνοπαραγωγοί θα υποβάλουν τις αιτήσεις.

Παρόντες στη συνάντηση εργασίας ήταν οι εκπρόσωποι της Καπνικής και οι   βουλευτές Πιερίας Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Σερρών, Φωτεινή Αραμπατζή και Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης. Συζητήθηκαν επίσης λοιπά ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς καπνού.

«Η προσπάθεια για τη στήριξη των καπνοπαραγωγών της Πιερίας, ενός κρίσιμου κλάδου για την τοπική οικονομία και για την κοινωνία της Πιερίας συνεχίζεται» δήλωσε η Βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, αμέσως μετά τη συνάντηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τη Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  κα Χριστιάνα Καλογήρου

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Αρδευτικά έργα, οικονομική ενίσχυση καπνοπαραγωγών, ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος και το γενικότερο σχέδιο της Κυβέρνησης για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Ικανοποιείται το αίτημα των καπνοπαραγωγών | 33,8 εκ. ευρώ λόγω Covid-19 για αγροτικά προϊόντα

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στον πρωτογενή τομέα της χώρας  με πράξεις – Νέα μέτρα στήριξης