Τοπικά

Ασφαλτοστρώσεις  που βελτιώνουν την οδική ασφάλεια στον Κάτω Άγιο Ιωάννη

Με στόχο να τηρούνται οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, παρεμβάσεις βελτίωσης του υφιστάμενου οδικού δικτύου της Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη στην Δημοτική Ενότητα Κορινού είναι σε εξέλιξη από τον Δήμο Κατερίνης.

Οι παρεμβάσεις βελτίωσης υλοποιούνται σε τμήματα ασφαλτοστρωμένων οδών τα οποία παρουσιάζουν φθορές, παραμορφώσεις,  ρηγματώσεις, καθιζήσεις και τροχοαυλακώσεις, καθώς και σε όλο το μήκος οδών, όπου παρατηρούνται έντονες φθορές και αποδιοργάνωση του οδοστρώματος.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών εξέφρασε στη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος απότον ΑντιδήμαρχοΤεχνικών Υπηρεσιών Ευστάθιο Κεραμιδιώτη, καθώς και από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας Γιώργο Κυριακίδη.

«Βελτιώνουμε την καθημερινότητα της πόλης και των κοινοτήτων μας. Με σχέδιο και πρόγραμμα αναβαθμίζουμε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας. Βήμα – βήμα, οι δρόμοι μας γίνονται ασφαλείς για όλους» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Το έργο προϋπολογισμού μελέτης 139.034,70 ευρώ εκτός ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από το  Πρόγραμμα «Αγροτική  Ανάπτυξη της Ελλάδας  (Π.Α.Α.) 2014-2020 προσέγγιση CLLD LEADER», με συγχρηματοδότηση από το  Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από Εθνική Δαπάνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…