Τοπικά

Το 51ο Φεστιβάλ Ολύμπου άνοιξε πανιά…

Μετά την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την κατανομή αρμοδιοτήτων και τη σύσταση επιτροπών, οι άνθρωποι του φεστιβάλ άρχισαν με εντατικό ρυθμό την προετοιμασία του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ και συνεργατών, επισκέφθηκαν τους χώρους διοργάνωσης των εκδηλώσεων και κατέγραψαν τις εργασίες που πρέπει να γίνουν σε αυτούς, ώστε να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου, του πρώτου φεστιβάλ της νέας πενηντακονταετίας.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν η υπεύθυνη Υποδομών και Εκδηλώσεων Λένα Γεωργούλη, ο αντιπρόεδρος Οδυσσέας Μανωλόπουλος, ο πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος και οι συνεργάτες Νίκος Λακασάς και Ροδή Ναβροζίδου.

Στο Βυζαντινό ναό Κονταριώτισσας την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε η Μαρία Γκριμούλα, στο κάστρο Πλαταμώνα οι υπάλληλοι της αρχαιολογίας Νίκος Καπέτας και Άννα Κοτρουλού,  στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, ο αρχιφύλακας Σάββας Σπυριδόπουλος, με τους οποίους έγινε συζήτηση για ζητήματα που αφορούν τους χώρους των εκδηλώσεων.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία τα μέλη της αντιπροσωπείας κατέλυσαν σε ταβέρνα του Δίου, όπου έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίττα του ΟΡΦΕΟ. Το φλουρί έτυχε ο πρόεδρος του οργανισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…