Τοπικά

Κατερίνη | Εργασίες ανάπλασης στα Καταφυγιώτικα

Σε παρεμβάσεις ανάπλασης στους χώρους πέριξ της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών, προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης μέσω της αντιδημαρχίας Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας.

Σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΕΚ, υπήρξε αποκατάσταση φθορών σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους, που εξυπηρετούν τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.

Παράλληλα, ανάλογες ήπιες παρεμβάσεις έγιναν από την αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας και το πάρκο των Καταφυγιωτών (έναντι του κτιρίου της ΜΕΚ).

«Η συνεργασία με τη ΜΕΚ και όλους τους συλλόγους, είναι εξαιρετική», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, ήταν και παραμένει αρωγός Συλλόγων και Σωματείων με σημαντική προσφορά στον τόπο μας.

Για παρεμβάσεις που ήταν πάγιο αίτημα της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών, έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης. Ο κ. Κυριακίδης τόνισε ότι οι παρεμβάσεις βελτιώνουν την πρόσβαση των δημοτών στις εγκαταστάσεις της ΜΕΚ, καθώς και στο πάρκο της περιοχής, όπου καθημερινά γίνεται σημείο αναφοράς για πολλούς συνδημότες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…