Τοπικά

Κατερίνη: Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Πάρκου  – Ταξίδι  πίσω στο χρόνο, μέσα από το θεματικό πάρκο δεινοσαύρων   

Στο Δημοτικό Πάρκο, με ένα πολυθεματικό, ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό Φεστιβάλ, ο Δήμος Κατερίνης υποδέχεται την Άνοιξη του 2022.

Το «1ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης», το μεγάλο γεγονός της πόλης, προσφέρει μια μοναδική βιωματική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους. Με οδηγό την καλύτερή μας διάθεση, ο Δήμος Κατερίνης, μας καλεί από τις 29 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου, να απολαύσουμε  το σημείο αναφοράς της πόλης μας, όπως δεν το έχουμε ξαναζήσει!

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του πάρκου θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, μέσα από το θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, να γευτούν μοναδικές γεύσεις στο Katerini Food Festival και το Flea Market, να παρακολουθήσουν συναυλίες, θέατρο, χορό και να συμμετέχουν σε αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

 Η Άνοιξη στο πάρκο της Κατερίνης είναι μοναδική και πλημμυρίζει τις αισθήσεις μας με ρυθμούς, χρώματα, αρώματα, γεύσεις…!

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος:«Προσκαλούμε άτομα όλων των ηλικιών, για να υποδεχτούμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Άνοιξη στο δημοτικό μας πάρκο. Με τις συντονισμένες παρεμβάσεις μας μετατρέπουμε σταδιακά τον μεγάλο και εμβληματικό αυτό πνεύμονα πρασίνου, σε ένα  χώρο ήπιων ψυχαγωγικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών κ.α. δραστηριοτήτων με έμφαση στην οικολογική διάσταση. Έναν προσιτό χώρο, που επιτρέπει την επικοινωνία και την κοινωνική συναναστροφή των πολιτών σε μια οργανωμένη περιοχή ελεύθερης και ταυτόχρονα υπεύθυνης χρήσης. Πέρα από ένα κεντρικό σημείο, κάνουμε το πάρκο μας, κέντρο της ίδιας της ζωής για την πόλη μας».

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν (ελεγχόμενη ροή) και θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία από τον covid – 19.

Σημείωση: Εάν είστε επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, παραγωγός προϊόντων ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: τηλέφωνο – 6977 022 647. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…