Κοινωνία

Τελετή Αποφοίτησης νέων πτυχιούχων τ ης Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης

Μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, την Τρίτη 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε Τελετή Αποφοίτησηςνέων πτυχιούχων των δύο Προγραμμάτων Σπουδών (Ιερατικών και Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων) της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.

Την τελετή παρουσίας η Δρ. Μαρία Καράμπελια, μέλος του Ειδικού Διδακτικού Προσωπικού της Ακαδημίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Εκπρόσωπος του ΠαναγιωτάτουΜητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, Αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης, ο εκπρόσωπος των Φοιτητών Σωτήρης Θεολόγου, ενώ εκ μέρους του Διδακτικού Προσωπικούμίλησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Κόϊος, Διευθυντής Σπουδών.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε οΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, Πρόεδρος της Ακαδημίας. Ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της ακαδημαϊκής κοινότητας προς τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, για τη διαχρονική στήριξή του στο έργο της Ακαδημίας. Τέλος, συνεχάρη τους νέους πτυχιούχους, καθώς και τους γονείς τους, για τους κόπους και τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Η Τελετή Ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με την καθομολόγηση και την απονομή των πτυχίων σε 10 πτυχιούχους του Προγράμματος Ιερατικών Σπουδών και 8 πτυχιούχους του Προγράμματος Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων.

Επίσης, προσήλθαν να λάβουν επίσημα τα πτυχία τους και 12 πτυχιούχοι των δύο προηγούμενων ετών, καθώς δεν είχε τότε δοθεί η δυνατότητα αυτή λόγω της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.