Τοπικά

Πιστοποίηση δημοτικών υπαλλήλων στην υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς

Πρόγραμμα εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Κατερίνης, στην Υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, καθώς και στη χρήση εξωτερικού απινιδωτή παρακολούθησαν 34 υπάλληλοι υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Απριλίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στελέχη του ΕΚΑΒ Πιερίας και του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ερυθρού Σταυρού, παρέδωσαν στους συμμετέχοντες υπαλλήλους τη βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κατερίνης από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.Β. και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης.

Στην τελετή απονομής, το δήμαρχο Κατερίνης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης. Ο κ. Κυριακίδης, ευχαρίστησε τα στελέχη του Δήμου για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας τη διάθεσή τους για προσφορά στον συνάνθρωπο.

Οι 34 συνολικά συμμετέχοντες απόκτησαν Πιστοποιητικό Υποστήριξης λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, καθώς και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή, προκειμένου όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη να παρέχουν πολύτιμη βοήθεια, για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Κατερίνης έχει τοποθετήσει σε Δημοτικούς χώρους και εγκαταστάσεις όπου παρατηρείται συναθροιση κόσμου, αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές (ΑED).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…