Τοπικά

Π.Ε. Πιερίας: Παρεμβάσεις στη γέφυρα στο ρέμα Ουρλιά

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών της Πιερίας, αλλά και των επισκεπτών, συνεχίζει το έργο “Επείγουσες εργασίες για αποκατάσταση βλαβών καταστρώματος οδού σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στα όρια του Νομού Πιερίας” με χρηματοδότηση, ΠΔΕ/ ΣΑΕΠ 808.

Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν τη στιγμή οι τεχνικές παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης της στατικότητας της γέφυρας στο ρέμα Ουρλιά του Δήμου Δίου-Ολύμπου, που αποτελεί και το τελευταίο σημείο επέμβασης του έργου.

Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, όπως επίσης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί η ασφάλεια τόσο των πολιτών, όσο και των επισκεπτών της περιοχής μας ειδικότερα εν όψει της θερινής περιόδου, κατά την οποία αναμένεται αυξημένη επισκεψιμότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Με ιδανικές συνθήκες και με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Αγώνας Δρόμου «Το Πέρασμα Του Αποστόλου Παύλου»

Ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λιτοχώρου για τις πρώτες βοήθειες και τη χρήση φορητού απινιδωτή