Τοπικά

Νέα ονομασία για το Σωματείο Επαγγελματιών Αιγινίου

Σε «Σωματείο Επαγγελματιών Βόρειας Πιερίας» μετονομάστηκε το «Σωματείο Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων», μετά την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Τα μέλη του Σωματείου, ενέκριναν όλες τις τροποποιήσεις του καταστατικού, την συμμετοχή του Σωματείου στην Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. (Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) και εξέλεξαν τους εκπροσώπους στην ανωτέρω Ομοσπονδία.

Εκπρόσωποι στην Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. (Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) εκλέχθηκαν οι: Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Λανάρας Παναγιώτης.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, έγινε απολογισμός των πεπραγμένων της Διοίκησης και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και απασχολούν τους επαγγελματίες της Βόρειας Πιερίας, με βασικότερο το θέμα των διοδίων.

Το Σωματείο, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε επικοινωνία με την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», προκειμένου να επιτύχει έκπτωση στο κόστος διέλευσης για τους επαγγελματίες του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…