Αθλητικά

Νίκος Αμβροσιάδης (Τερματοφύλακας-29 ετών)/ Five Star Football Portfolio

O 29χρονος τερματοφύλακας Νίκος Αμβροσιάδης αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ στο παρελθόν, από την ηλικία των έξι ετών, έχει αγωνιστεί στον Πιερικό και στη συνέχεια σε Ερμή Εξοχής, 25η Μαρτίου, Βατανιακό (Γ’ εθνική κατηγορία), Ερμή Εξοχής, Πρόοδο Παλαιού Κεραμιδίου και 25η Μαρτίου, με τελευταίο σταθμό τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Στο video της Five Star Portfolio συμπεριλαμβάνονται χαρακτηριστικές αποκρούσεις, τοποθετήσεις και έξοδοι, που αναδεικνύουν όλες τις ποδοσφαιρικές αρετές, τις δεξιότητες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου πορτιέρο, με εμπειρία, σε πραγματικό χώρο και χρόνο, μέσα από επιλεγμένα παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους, από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αγωνιζόμενος στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και δεχόμενος επιπρόσθετη πίεση, λόγω της χαμηλής δυναμικότητας της τελευταίας ομάδας του.

Γιατί στη Five Star Portfolio σημασία δεν έχει σημασία να είσαι απλώς καλός. Χρειάζεται και να μπορείς να το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία!

Επενδύστε, λοιπόν, στο μέλλον με ένα επαγγελματικό portfolio σε όλο το φάσμα του αθλητισμού, από τους κορυφαίους του είδους στον χώρο του video, της φωτογραφίας και της οπτικοακουστικής παραγωγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *