Τοπικά

Μπ. Σκούφα: «Το Υπουργείο Υποδομών και η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου καταδικάζουν τους επισκέπτες σε πολύωρα μποτιλιαρίσματα»

Σαφείς απαντήσεις εγγράφως, ως προς τις προθέσεις του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αναφορικά με την αδικαιολόγητη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Εθνική Οδό Αθήνας – Κατερίνης στο ύψος της Πιερίας εξαιτίας των έργων που εκτελεί η παραχωρησιούχος εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, ζητά με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή, η Βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό!

Η τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η οποία κορυφώνεται τα Σαββατοκύριακα με ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό, κυρίως τουριστών, αποτυπώνεται γλαφυρά στις επιστολές της αντιδημάρχου Τουρισμού Δ. Κατερίνης κ. Μαρίας Τερζίδου και της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας υπογραφόμενη από τον πρόεδρο κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη.

Συστηματική αδιαφορία της Κυβέρνησης

Πρόκειται για συστηματική αδιαφορία της Κυβέρνησης για την οικονομική τύχη των επαγγελματιών της Πιερίας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, την οποία έχει ήδη στηλιτεύσει η Βουλεύτρια κ. Σκούφα με Ερωτήσεις που κατατέθηκαν τον Ιούνιο του 2021, αλλά και τον Νοέμβριο του 2021.

Ασυντόνιστη και άκαιρη πρωτοβουλία έργων επισκευής από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η Βουλεύτρια Πιερίας, ενώ οι τοπικοί φορείς επενδύουν οικονομικά στην ποιοτική ανάδειξη των ξεχωριστών πλεονεκτημάτων της περιοχής, η ασυντόνιστη και άκαιρη πρωτοβουλία έργων επισκευής που διαχειρίζεται η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ», τους καλοκαιρινούς και κατεξοχήν τουριστικούς μήνες, καταδικάζει τους οδηγούς-επισκέπτες σε πολύωρα μποτιλιαρίσματα, όπου οι περισσότερες λωρίδες περιορίζονται σε μόνον μία ανά κατεύθυνση. Το χειρότερο όμως είναι ότι, ενώ έχουν δεσμευτεί και αποκλειστεί με κορίνες οι παραπάνω λωρίδες, έργα δεν εκτελούνται καθόλου, ή εκτελούνται νωχελικά, επιμηκύνοντας την ταλαιπωρία των επισκεπτών της Πιερίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…