1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Ο Γιάννης Ντούμος υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης – Η Δήλωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί μου συνδημότες, φίλες και φίλοι, 

τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό το ενδιαφέρον μου για το αξίωμα του δημάρχου της Κατερίνης.  Η ενθάρρυνση, οι αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης και το πρωτόγνωρο κύμα υποστήριξης που εισπράττω από την πρώτη στιγμή, δε σας κρύβω ότι με έχουν συγκινήσει. 

Απευθύνομαι λοιπόν σήμερα στην καθεμία και στον καθένα από εσάς, με αίσθημα ευθύνης, με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα και δηλώνω επίσημα ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 

Στην προσπάθεια αυτή, που ξεκινώ συνειδητά, με ψυχή και όραμα για τον τόπο όπου ζω με την οικογένειά μου, θέλω να ενεργοποιήσω όλες τις υγιείς δυνάμεις που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν. Η δήλωση υποψηφιότητάς μου είναι μόνο η αρχή της προσπάθειας που ξεκινώ μετά από ώριμη σκέψη και την αμέριστη συμπαράσταση της συζύγου και των παιδιών μου. Και φυσικά των φίλων και των συνεργατών μου. 

Το επόμενο διάστημα θα έχουμε το χρόνο να συζητήσουμε πολλά και ν΄ ανταλλάξουμε απόψεις για όλα αυτά που μας αφορούν ως δημότες. Με σοβαρότητα, σχέδιο και καθαρή σκέψη μπορούμε να απαντήσουμε στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, για ένα δήμο που αξίζει περισσότερα, για το δήμο Κατερίνης που μας αξίζει πραγματικά. Με αξιοποίηση ικανών ανθρώπων, με ομαδική δουλειά και κυρίως με εντιμότητα και διαφάνεια. Όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις.  

Στην αφετηρία της νέας αυτής διαδρομής, έλαβα την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου, τον οποίο επισκέφθηκα, προ ημερών, με τη σύζυγό μου. 

Γιάννης Ντούμος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ταξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…