1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Η. Τσιτλακίδης, πρόεδρος ΕΞΕΠ: «Εντείνουμε τις επαφές  με στόχο την εύκολη σιδηροδρομική πρόσβαση της Πιερίας από όλη την Ελλάδα»

«Εντείνουμε τις επαφές  με στόχο την εύκολη σιδηροδρομική πρόσβαση της Πιερίας από όλη την Ελλάδα και κυρίως από το Μητροπολιτικό της κέντρο, την Αθήνα, των πέντε  εκατομμυρίων κατοίκων,  καθώς και την παραχώρηση θέσεων προβολής  των ακτών Ολύμπου  σε αντίστοιχες θέσεις και stand στους σταθμούς της -πλέον-Hellenic Τrain», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Τσιτλακίδης, στο περιθώριο της  εκδήλωσης μετονομασίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ΗΕLLENIC TRAIN, προηγήθηκε η πρόσφατη επίσκεψη και περιήγηση στην Πιερία του εμπορικού διευθυντή της ΗΕLLENIC TRAIN  κ. Roberto Biasin, στο πλαίσιο συνεργασίας των δυο φορέων.

Το στοίχημα να καταστούμε σιδηροδρομικός προορισμός

«Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την περιοχή μας  να καταστούμε σιδηροδρομικός προορισμός με προφανή τεράστια οφέλη, την αύξηση των επισκεπτών καθώς και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ενσωματώνοντας τον Όλυμπο και το υπόλοιπο ορεινό αλλά και το παραθαλάσσιο κομμάτι της Πιερίας, στις επιλογές της εσωτερικής τουριστικής αγοράς», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΕΞΕΠ.

 Η εκδήλωση έγινε στο μέγαρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρουσία των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, Εθνικής Οικονομίας Χρήστου Σταϊκούρα, του Ιταλού υπουργού Οικονομικών Daniele Franco, του προέδρου της μητρικής εταιρείας Trainitalia Luigi Corradi, της θυγατρικής της Ferrovie Dello Stato Italiane στην οποία ανήκει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Luigi Ferraris, αλλά και του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Dario Lo Bosco και Maurizio Capotorto, αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ταξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…