Τοπικά

Κατερίνη: Τα εγκαίνια της φιλανθρωπικής έκθεσης ζωγραφικής της Κυριακή Γρηγοριάδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια της φιλανθρωπικής έκθεσης ζωγραφικής της Κυριακή Γρηγοριάδου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Εαρινών Ημερών της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης. 

     Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην Αστική Σχολή Πιερίας και απόλαυσε μια πραγματικά πολύ όμορφη βραδιά με υπέροχα έργα τέχνης και εξαιρετικές ομιλίες. Ανάμεσά τους βρέθηκαν δημοσιογράφοι της Πιερίας, καλλιτέχνες, άνθρωποι του πολιτισμού και της Τέχνης.

      Η έκθεση έχει τίτλο «Η Ζωή είναι Γυναίκα» και συμβολίζει μέσα από τις 30 προσωπογραφίες, διάφορους χαρακτήρες γυναικών. Όπως  είπε και η ίδια η καλλιτέχνης, αυτές είναι οι «ΗΡΩΊΔΕΣ» της, οι «ΜΟΥΣΕΣ» της!

Οι γυναίκες της διπλανής πόρτας που μάχονται περήφανα για τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Που παλεύουν και δεν λυγίζουν!

Που εμπνέουν και δημιουργούν!

Που εκπέμπουν δυναμισμό μα και απλότητα!

     Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η δημοσιογράφος Μαρία Βούλγαρη και μουσικά πλαισιώθηκε από την μουσικό Δέσποινα Τσιότσιου και την εξαιρετική φωνή της Μαρίας Δραγασιά. Τα έσοδα της έκθεσης θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

      Μπορείτε να δείτε από κοντά τους πίνακες αλλά και την ίδια την Κυριακή Γρηγοριάδου, μέχρις τις 10 Ιουλίου στην Αστική Σχολή Πιερίας και ώρες 10:00-12:00 και 18:00-21:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…